ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

5ήμερο εργαστήρι κατασκευής εργαλείων για την αγροτική παραγωγή στο Καλέντζι Ιωαννίνων

    Το P2P Lab και το έργο “Distributed Design Market Platform”

Το P2P Lab (http://www.p2plab.gr/el/) είναι μια διεπιστημονική ερευνητική κολεκτίβα με έδρα τα Ιωάννινα που επικεντρώνεται στα κοινά (commons) και την τεχνολογία.
Αποστολή του είναι:
Η δημιουργία ολοκληρωμένων διεπιστημονικών οπτικών σχετικά με τα διάφορα συνεργατικά και ομότιμα εγχειρήματα.
Η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε επιχειρήσεις, οργανώσεις και δημόσιους οργανισμούς σχετικά με τις ανοικτές τεχνολογίες και πρακτικές.
Η παραγωγή καινοτόμων, ανοικτών τεχνο-οικονομικών λύσεων σε τοπικά προβλήματα.
Στην παρούσα φάση, βρισκόμαστε στο δεύτερο έτος (διάρκειας από 1 Νοεμβρίου 2018 έως 31 Οκτωβρίου 2019) του έργου Distributed Design Market Platform (https://distributeddesign.eu/), το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο του πργράμματος «Creative Europe» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στόχος του έργου είναι η προώθηση και δικτύωση σχεδιαστών, αρχιτεκτόνων και ακτιβιστών σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Συντονιστής του έργου είναι το Ινστιτούτο Προχωρημένης Αρχιτεκτονικής της Καταλονίας, ενώ η διάρκειά του είναι 4 χρόνια.
Στo πλαίσιο του ανωτέρω έργου, η ομάδα του P2P Lab επέλεξε να διοργανώσει ένα εργαστήριο  όπου, με τη βοήθεια της τοπικής κοινότητας και τεσσάρων σχεδιαστών (2 Ελλήνων και 2 ξένων), θα αναπτύξει λύσεις για αγροτική παραγωγή.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στο εργαστήριο από την Τετάρτη 5 έως την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρες 10:00-18:00 καθημερινά! Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο facebook “P2P Lab”.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]