Ήπειρος:Συλλήψεις τριών ατόμων για διωκτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα, για διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αρχές της Αλβανίας, για τα αδικήματα της παραγωγής και πώλησης ναρκωτικών.
Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Χθες το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Άρτας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί υγειονομικών διατάξεων και περί προστασίας των ζώων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]