Επιστολή στον ΑΝΥΕΘΑ για το ωράριο εργασίας και τη συμμετοχή των στρατιωτικών στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

                  Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της λειτουργίας πολλών κέντρων φιλοξενίας μεταναστών στην  Περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων έχει αυξηθεί ο αριθμός των 24 ωρων υπηρεσιών των  συναδέλφων από τις αρχές Απριλίου.
Το γεγονός αυτό έχει επιβαρύνει κατά πολύ το ωράριο αλλά και τις συνθήκες εργασίας των Στρατιωτικών αλλά και των οπλιτών που υπηρετούν την θητεία τους στην παραμεθόριο περιοχή  της Ηπείρου με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη  υπερωριακή απασχόληση στο σύνολο του προσωπικού, πέραν των 40 ωρών προσφοράς εργασίας εβδομαδιαίως που ισχύει και για το προσωπικό των Ενοπλων Δυνάμεων όπως και ο ίδιος αναφέρατε με την σχετική απάντησή σας στην Βουλή.
     Η Ένωσή μας προτείνει να δοθούν άμεσα οι ανάλογες ώρες απαλλαγή στο σύνολο του προσωπικού που εκτελεί 24 ωρες υπηρεσίες ώστε το ωράριο εργασίας τους να μην ξεπερνά τις 40 ώρες εβδομαδιαίως όπως άλλωστε ορίζει και η νομοθεσία .
  
      Τέλος κ Υπουργέ να σας επαναφέρουμε το αίτημα της Ένωσής μας και του Πανελλήνιου Συντονιστικού Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑ.Σ.Ε.Δ.) που μετέχουμε  για συνάντηση μαζί σας ώστε να σας εκθέσουμε τις προτάσεις  μας για το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν το Στρατιωτικό προσωπικό.
  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-
Πρόεδρος

Θεοδώρου Γεώργιος
Υπλγός (ΠΖ)


-Ο-
Γενικός Γραμματέας

Στρατσιάνης Παναγιώτης
                     ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]