ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ερχονται αλκυονίδες μέρες!

Πέρα από τις αλκυονίδες μέρες που είχαμε τον Δεκέμβριο, τώρα το Greek-Weather.Org προβλέπει νέες αλκυονίδες ημέρες με θερμοκρασίες που ενδέχεται να ξεπεράσουν κατά πολύ ακόμα και τους 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Το πολικό ψύχος φαίνεται να αποτελεί παρελθόν για την ανατολική Ευρώπη και γενικότερα για όλη την Ευρώπη ως τουλάχιστον και τις 4-5 Φεβρουαρίου, δίνοντας τη θέση του σε ηλιόλουστες μέρες σε μεγάλο κομμάτι ιδιαίτερα χωρών που βρίσκονται στη Μεσόγειο όπως και την Ελλάδα, με θερμοκρασίες ακόμα και της τάξεως των 24-25 βαθμών.

Είναι σπάνιο να έχουμε διπλές Αλκυονίδες μέρες μέσα σε έναν Χειμώνα, ωστόσο η γνωστή ιστοσελίδα πρόβλεψης καιρού Greek-Weather.Org, αναφέρει πως σε αυτό το Χειμώνα τα έχουμε δει ως τώρα όλα και φαίνεται να τα βλέπουμε όλα μετά από αυτό το πέρασμα του ενός περίπου δεκαημέρου από τις 26 Ιανουαρίου ως και τις 5-6 περίπου Φεβρουαρίου με Αλκυονίδες και καλοκαιρία.

Φαίνεται ο Χειμώνας το διάστημα 5-20 Φεβρουαρίου, να επιστρέφει δριμύτερος με δριμύ πολικό ψύχος και χιονοθύελλες σε μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης ως και στην Ελλάδα και μάλιστα εκτιμάται από το Greek-Weather.Org, πως θα είναι κομμάτι του φονικού χιονιά ''Snowzilla'' που σάρωσε της Η.Π.Α στις 22-24 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]