ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Εσύ έχεις πιει παγωμένο ελληνικό καφέ; Αν όχι...χάνεις !

Αν είσαι φανατικός λάτρης του ελληνικού καφέ και ξενερώνεις που δεν μπορείς να τον απολαύσεις τους καλοκαιρινούς μήνες , όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο....μη σκας ! Σου έχουμε τη λύση.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αποχωριστείς.Μπορείς να τον απολαύσεις και παγωμένο και πίστεψέ με..είναι το τέλειος !
Για να στο λέω αυτό εγώ , που πίνω επί 10 χρόνια πρωί , μεσημέρι , βράδυ φραπέ  κάτι σημαίνει...

Η διαδικασία δημιουργίας του είναι λίγο μπελαλίδικη , αλλά αξίζει τον κόπο.

Πως θα τον φτιάξεις , λοιπόν :

-Φτιάξε μία διπλή δόση ελληνικού (ακριβώς όπως φτιάχνεις τον ζεστό) και βάλτον στο ψυγείο για 5 λεπτάκια να κρυώσει. (εναλλακτικά μπορείς να τον χτυπήσεις με πάγο)
-Στη συνέχεια πέρασέ τον από ένα φίλτρο του γαλλικού καφέ και πρόσθεσέ τον στο ποτήρι με παγάκια. (με τριμμένο πάγο θα είναι ακόμη καλύτερος) 
-Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και λίγο αφρόγαλα ή και σαντιγί..
αι είσαι έτοιμος !  


Είναι πραγματικά εξαιρετικός και έτοιμος να αλλάξει τα καλοκαίρια σου.Ως προς τον καφέ που πίνεις τουλάχιστον !

 frappedoupoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]