ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νέα μεταγραφή «βόμβα» του ΠΑΟΚ απ' τον UCK.Θα ανταλλάξουν καμία πάσα με τον Βορειοηπειρώτη Νίνη;

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Εργούς Κάτσε, δημοσίευσε φωτογραφία του με φανέλα που εξυμνεί την Αλβανική παραστρατιωτική οργάνωση δολοφόνων UCK. Η απολογία του πέρα για πέρα γελοία, η μπλούζα δεν ήταν δικιά του, είπε. 


Το 2003, στις Αλβανικές δημοτικές εκλογές οι Χιμαριώτες είχαμε συστρατευθεί ώστε να εκλέξουμε τον Έλληνα υποψήφιο Βασίλη Μπολάνο αντί του Αλβανού Jorgo Goro. Τότε, η αλβανική κυβέρνηση καταδίκασε ερήμην τους 5 Χιμαρώτες. Τι έκαναν πραγματικά οι άνθρωποι αυτοί; Παρακινούσαν τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον Ελληνισμό της Χιμάρας ενώ άλλοι εθεάθησαν απ' τους Αλβανούς να κρατούν Ελληνική σημαία. Αυτό ήταν αρκετό για να γίνει ένα ψευτοδικαστήριο όπου καταδικάστηκαν 5 άνθρωποι πως "βεβήλωσαν την αλβανική σημαία". Η Χιμάρα τότε ήταν ασφυκτικά γεμάτη από φωτορεπόρτερς και ενώ υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες με ελληνικές σημαίες, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ μια που να δείχνει κάποιας μορφής βεβήλωση σε αλβανική σημαία. Ακριβώς 10 χρόνια μετά, η υπόθεση αυτή δεν έχει κλείσει και οι άνθρωποι αυτή δεν έχουν επισκεφτεί το χωριό τους αφού μόλις τους εντοπίσει η Αλβανική αστυνομία θα τους πάει απευθείας στις φυλακές.

Ένα φρέσκο περιστατικό, συνέβη τον Αύγουστο που μας πέρασε. Άνθρωποι συνελήφθησαν απ την Αλβανική αστυνομία επειδή φορούσαν φανέλες με το έμβλημα της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα ένας Βορειοηπειρώτης με το παιδί του συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν συνολικά 2 φορές και ακόμα και σήμερα εκκρεμεί νέο ένταλμα για την σύλληψή τους.


Καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψιν πως μας συμπεριφέρονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Εάν και καμιά απ' τις παραπάνω δεν συγκρίνετε με αυτή του Κάτσε. Έχοντας βιώσει στο πετσί μας την βίαιη φύση των Αλβανών καθώς και το μίσος τους για την Ελλάδα, σας λέμε με σιγουριά πως εάν Χιμαριώτης ανέβαζε φωτογραφία με μπλούζα της Μ.Α.ΒΗ, θα ήταν θέμα χρόνου το πότε θα τον λίντσαραν.

Με αφορμή τα γεγονότα της Πρεμετής, ηι Ελλάδα πάγωσε τα σύνορα και την είσοδο των Αλβανών. Οι Αλβανοί ως αντίποινα εφάρμοσαν το οφθαλμός αντί οφθαλμού και μάλιστα καμάρωναν. Εμείς γιατί δεν εφαρμόζουμε την ίδια "ανταποδοτική" τακτική;

Συζητάμε εάν ο Κάτσε θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ενώ στην Αλβανία θα είχαμε δικαστήρια και ποινές φυλάκισης. Γεια σου Ελλάδα.


ευχαριστούμε το www.himara.gr για το ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]