ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

GR TV από τις 19 Μαρτίου


Τα τηλεοπτικά συνεργεία πηγαινοέρχονται. Οι παραγωγοί περιμένουν υπομονετικά στα μοντάζ. Στο control room οι υπεύθυνοι των εκπομπών εναλλάσσονται. Οι πρόβες διαδέχονται η μία την άλλη. Στην αίθουσα σύνταξης οι συσκέψεις είναι συνεχείς. Επικρατεί ένα συντονισμένο μικροχάος με την αγωνία έκδηλη στα πρόσωπα. Αρχίζουμε. Η περιπέτεια προ των πυλών.
Το ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, το δικό μας και δικό σας κανάλι θα μπορείτε να το δείτε από την τηλεοπτική συχνότητα του Zoom στην Αττική και από 24 περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα από τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου.
Η τηλεόραση GR, το ελληνικό κανάλι κάθε ημέρα που περνά παίρνει μορφή. Αποκτά ταυτότητα. Γίνεται τηλεοπτική εικόνα. Φαίνεται στα μόνιτορ. Τα πρόσωπα, άλλα γνωστά και άλλα άγνωστα, προσαρμόζονται, ανιχνεύουν, προσπαθούν να ενσωματωθούν. Άλλα είναι προβληματισμένα. Όποιος έχει εργασθεί στο στήσιμο ενός καναλιού ξέρει. Μοιάζει με εκστρατεία. Λείπουν πάντα προμήθειες από την επιμελητεία. Τα μονοπάτια δεν είναι πάντα βατά. Οι άνθρωποι θέλουν ρέγουλα. Θέλουν τον τρόπο τους. Τον χρόνο τους.

Στήσαμε μία ομάδα από δημοσιογράφους και τεχνικούς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέα παιδιά. Σε εποχές κρίσης μία τέτοια δυναμική είναι, πώς να το κάνουμε, ελπιδοφόρα. Το βλέπεις στα μάτια και το αφουγκράζεσαι στις κουβέντες
Μέσα σε αυτό το κλίμα της ανυπομονησίας, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη, εδώ στις εγκαταστάσεις μας στη Νέα Κηφισιά. Κατ’ αρχήν για να γνωριστούμε μαζί σας. Στην συνέχεια για να γνωριστούμε και μεταξύ μας. Οργανώνουμε λοιπόν ένα πάρτι. Για να βρεθούμε, να μιλήσουμε, να ακούσουμε μουσική, να μοιραστούμε ένα μεζέ.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή. Δεν απευθύνεται μόνον σε επωνύμους. Η τηλεόραση GR άλλωστεαπευθύνεται στους τηλεθεατές της. Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Τα πράγματα είναι σοβαρά, η κατάσταση αμείλικτη, οι προσδοκίες μεγάλες, τα περιθώρια δραματικά στενά.
Μας αποκαλούν ακόμη και τρελούς γιατί καταπιανόμαστε να στήσουμε τηλεόραση σε καιρούς κρίσης. Εμείς χαμογελάμε καλοκάγαθα, αμήχανα έστω γιατί αν και γνωρίζουμε τις δυσκολίες, εν τούτοις η αίσθηση της δημιουργικής περιπέτειας υπερνικά τις όποιες αμφιβολίες.
Ελάτε λοιπόν να μας δείτε από κοντά την Πέμπτη που μας έρχεται. Εμείς θα σας περιμένουμε για να σας μεταδώσουμε το μικρόβιο της τηλεοπτικής μας περιπέτειας που τώρα μόλις αρχίζει.(zougla.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]