Το ημερολόγιο της Μαρίας Καρχιλάκη στη Λιβύη

Στη Λιβύη βρίσκεται η Μαρία Καρχιλάκη, η οποία καλύπτει τα αιματηρά επεισόδια που διαδραματίζονται σε καθημερινή βάση . Η δημοσιογράφος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης και κατέγραψε τις συνθήκες με τις οποίες οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν τις ανθρώπινες ζωές.



Ο γιατρός Σαρφ Ελντίν Μπάρκα, αποκάλυψε στην Μαρία Καρχιλάκη ότι κάθε μέρα είναι στην δυσάρεστη θέση να επιλέξουν εκείνον που θα πεθάνει, αφού το κεντρικό σύστημα οξυγόνου δεν λειτουργεί και οι φιάλες δεν φτάνουν για όλους τους τραυματίες. Τα φάρμακα που βρίσκονταν στις ειδικές αποφάσεις του διοικητηρίου του Καντάφι , σιγά- σιγά φτάνουν καθημερινά στο φαρμακείο του νοσοκομείου , όπου οι εθελόντριες τα τακτοποιούν.

Οι αντάρτες μετά από κάθε νίκη τους πηγαίνουν στο φρούριο του Καντάφι και πυροβολούν ασταμάτητα με ότι όπλο κρατάνε, φωνάζοντας «ο Θεός είναι μεγάλος». Η πολυτελέστατη σκηνή του Καντάφι είναι κάτι που έχει εκνευρίσει τον λαό. Τέλος, η Μαρία Καρχιλάκη κατέβηκε τις καταπακτές που οδηγούν στα περιβόητα τούνελ του Καντάφι και η δημοσιογράφος τα κατέγραψε όλα στο προσωπικό της ημερολόγιο.






















































Πηγή: http://www.aixmi.gr
το διαβάσαμε εδώ http://tv-scream.blogspot.com/2011/08/blog-post_1569.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]