Ακυρώνεται η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας

...... ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου προς την ΑΔΑΕ ΟΤΑ.
Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ, αποφασίστηκε να ακυρωθεί για λόγους δημόσιας υγείας και περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19, η φετινή Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας.
«Η πανδημία έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα, τόσο σε επίπεδο υγειονομικής διαχείρισης, όσο και σε επίπεδο οικονομίας. Υπό το βάρος των δεδομένων αυτών και σκεπτόμενοι το συμφέρον του τόπου μας μακροπρόθεσμα, εισηγούμαστε να μην πραγματοποιηθεί φέτος η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας. Για όλους εμάς που αγωνιούμε για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και την στήριξη της τοπικής μας οικονομίας, είναι προφανές ότι φέτος δεν πρέπει να γίνει η Εμποροπανήγυρη και η Έκθεση στην Άρτα » ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
«Θα χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο της "ανάπαυλας" για την βελτίωση και την εξέλιξη του θεσμού. Η πανδημία έχει δημιουργήσει ιδιαιτερότητες και νέα δεδομένα. Τα μέτρα είναι αυστηρά αλλά κρίνονται από τους ειδικούς επιβεβλημένα» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ, Μιχάλης Κοτσαρίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]