Συνάντηση για την παραχώρηση κτηρίου κατόπιν αιτήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας


Κατόπιν υποβολής αιτήματος από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας για τη μεταφορά της στο κτήριο που επρόκειτο να στεγαστεί η φοιτητική εστία, δίπλα από το κτήριο του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος συναντήθηκε την Τετάρτη 5 Αυγούστου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 
Σκοπός της συνάντησης ήταν να διερευνηθούν τόσο οι προθέσεις του Υπουργείου επί του θέματος, όσο και τα αντισταθμιστικά οφέλη προς τον Δήμο, προκειμένου το θέμα να εισαχθεί ώριμο στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη της σχετικής απόφασης.
Διευκρινίζουμε δε, ότι το οικόπεδο μαζί με το κτήριο στο οποίο επρόκειτο να στεγαστεί η φοιτητική εστία, επανήλθε στην κυριότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας, με τον πλέον νόμιμο τρόπο, κάτι που μπορούσε να είχε γίνει εδώ και αρκετά χρόνια, διότι δεν εκπληρώθηκε από το ΤΕΙ Ηπείρου ο σκοπός της δωρεάς. Άρα ο μόνος ιδιοκτήτης  του εν λόγω ακινήτου είναι σήμερα ο Δήμος Ηγουμενίτσας.
Σχετικά δε με τις εκρήξεις μέσω δελτίων τύπου του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, που αυτοπροβάλλεται ως «έμπειρος αυτοδιοικητικός», για μια λανθασμένη διατύπωση σε δελτίο τύπου το οποίο δεν εκδόθηκε από τον Δήμο και ως εκ τούτου δεν απηχεί τις απόψεις της Δημοτικής Αρχής, τον καλούμε να μη συνεχίσει να διολισθαίνει σε μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων πρακτικές και να σεβαστεί επιτέλους την κρίση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]