Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος με το ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΠΟΤΤΕ αποτελούμενη από τους Δ. Κοντό (Πρόεδρο) Δ. Χριστοθανόπουλο (Οργ. Γραμματέα) , Γ. Τασίκα ( Πρόεδρο συλλόγου Μεταμόρφωσης) με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ από τους Χ. Κατσώτη ( Βουλευτή) και Χ. Χουρδάκη ( στέλεχος του κόμματος) .
Η αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ ανέδειξε αναλυτικά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες και ιδιαίτερα οι πολυμελείς και παρουσίασε τις προτάσεις των τριτέκνων.
Δόθηκε έμφαση στην επιτακτική ανάγκη μέτρων δημογραφικής πολιτικής που να διευκολύνουν τους νέους να κάνουν οικογένεια και παιδιά.
Συνομολογήθηκε η ανάγκη οι τρίτεκνοι να αναγνωριστούν σαν πολύτεκνοι . Εκτιμήθηκε η επιδείνωση της κατάστασης για τις πολυμελείς οικογένειες –και όχι μόνο-λόγω της πανδημίας και εκφράστηκε ο φόβος πως μας ετοιμάζουν δύσκολο Φθινόπωρο.
Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, τόνισαν πως αγωνίζονται μέσα και έξω από τη βουλή για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες στην υγεία, την μόρφωση, τα δικαιώματα των εργαζομένων και από αυτή τη σκοπιά στηρίζουν τα αιτήματα μας . Θα επανέλθουν με παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο και θα στηρίξουν τις κινητοποιήσεις των τριτέκνων.     
Συμφωνήθηκε να βρισκόμαστε σε επαφή και να προωθούμε τα αιτήματα και τις ανάγκες μας.
Μας πρότειναν μέσα από το μαζικό κίνημα να συμβάλλουμε ώστε να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών.
Τους μεταφέραμε τη δέσμευση μας να εργαστούμε ενωτικά, μαζικά και αποφασιστικά με όλους τους τρίτεκνους ώστε να υλοποιηθούν τα αιτήματα μας για εξομοίωση τρίτεκνων με τους άλλους πολύτεκνους, για κοινωνικά μέτρα στήριξης της δημογραφικής πολιτικής ώστε να υπάρχει η χώρα και να ζουν με αξιοπρέπεια οι πολίτες της.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]