Γιώτα Γρίβα -Γιάννης Καψάλης:"Ο συνωστισμός δεν είναι μόνο στα πανηγύρια Η απόφαση αδικεί όλους εκείνους που περιμένουν να ζήσουν από αυτά"

Μετά την απόφαση για τη  ματαίωση των πανηγυριών έως 31 Ιουλίου ο Γιάννης Καψάλης και η Γιώτα Γρίβα, δύο καλλιτέχνες που δίνουν άλλη διάσταση σε αυτό που ονομάζουμε ελληνικό πανηγύρι ,μίλησαν στην εκπομπή του alpha "Εκτός Γραμμής "εκφράζοντας τη δική τους θέση ύστερα από την απόφαση περί  απαγόρευσης των πανηγυριών .
Μιλώντας στον Τάκη Χατζή ο κ.Καψάλης σημείωσε πως πρόκειται για μια απόφαση που αδικεί όλους εκείνους που περιμένουν το καλοκαίρι για να ζήσουν από   αυτές τις εκδηλώσεις .
Οπως εξήγησε ο καταξιωμένος τραγουδιστής πολύς είναι ο κόσμος που μένει άνεργος υπογραμμίζοντας πως τα πανηγύρια δεν ήταν όλο το κακό καθώς  από αύριο ξεκινούν οι πτήσεις από Βρετανία και στις 22 του μήνα ανοίγουν και οι πτήσεις από Σουηδία.
Η κ,Γρίβα από την πλευρά της συμπλήρωσε πως ο συνωστισμός δεν γίνεται μόνο στα πανηγύρια .Και οι δύο   αγαπημένοι καλλιτέχνες τόνισαν ότι από μόνοι τους πήραν την πρωτοβουλία χωρίς να υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που να τους βοηθά και να τους κατευθύνει ,να κόψουν την πίστα και παράλληλα φρόντισαν η απόσταση ανάμεσα στα τραπέζια από ,170 που ήταν να μεγαλώσει και άλλο και να φτάσει  στα 2,5 με 3 μέτρα.
"Ο  κόσμος στην Ανθούσα που βρισκόμασταν προχθές χόρευε  γύρω από τα τραπέζια ενώ δεν μπορείς να απαγορεύσεις στον κόσμο να χορέψει."ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Καψάλης .
"Πολύς κόσμος που υπηρετεί τον πολιτισμό βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση εδώ και πέντε μήνες Μας κλείνουν ξανά και δεν ξέρουμε αν  θα δουλέψουμε τον Αύγουστο   και  ας μας πει κάποιος τι θα κάνει όλος αυτός ο κόσμος και οι οικογένειες που στηρίζονται σε αυτό το μεροκάματο αφού και ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται δύσκολος .Πόσο υπομονή να κάνουμε ,πόσο να καθίσουμε στα σπίτια μας και με τι λεφτά να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας" αναρωτήθηκε  η κ. Γρίβα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]