ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» την Πέμπτη 9 Ιουλίου στο θερινό σινεμά



Την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» (2012, Διάρκεια: 101'), με τους Σεμπάστιαν Κοχ, Κατρίν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Λάκη Λαζόπουλο, προβάλλει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:30, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής». Η προβολή της ταινίας, είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 25/6, αλλά ανεβλήθη λόγω βροχής. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η ιστορία του πειρατή, πλούσιου εμπόρου κι εθνικού ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη, έτσι όπως την διηγούνται το 1825 ένας πιστός σύντροφός του σε μια παρέα παιδιών κι ένας διπλωμάτης στο διευθυντή του λοιμοκαθαρτηρίου Ζακύνθου.
Ο Ιωάννης Βαρβάκης ξεκινάει από πειρατής του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην Αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και καταλήγει στη διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την επανάσταση του 1821. Κατά την παραμονή του στη Ρωσία εξελίσσεται σε πάμπλουτο εξαγωγέα χαβιαριού. Η υπέρμετρη φιλοδοξία του τον φέρνει αντιμέτωπο με απανωτές συμφορές, μέχρι που αποφασίζει να χαρίσει όλη του την περιουσία και στο τέλος τον ίδιο του τον εαυτό στο όνομα της αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]