Μεγάλη Άμμος Μαρμάρι ...Εύβοια:Η πιο πολυσηζητημένη παραλία του φετινού καλοκαιριού Up'ο ψηλά![video]

Μεγάλη Άμμος Μαρμάρι Εύβοια. Η πιο πολυσηζητημένη παραλία του φετινού καλοκαιριού Up'ο ψηλά.

2020 η πιο δύσκολη χρονιά για τον Ελληνικό τουρισμό εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η πανδημία του κορονοϊού φαίνεται να έχει πλήξει ανεπανόρθωτα την φετινή τουριστική σεζόν και για αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει μια πολύ δυνατή διαφημιστική καμπάνια προκειμένου η χώρα μας να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από την έτσι κι αλλιώς περιορισμένη τουριστική παγκόσμια πίτα. 

Βασικός πρωταγωνιστής σε αυτή τη διαφημιστική καμπάνια μια παραλία μέχρι σήμερα σχεδόν άγνωστη που όμως όλοι σήμερα μιλάνε για αυτή. 

Αναφερόμαστε στην παραλία - αμμόγλωσα Μεγάλη Άμμος στο Μαρμάρι Ευβοίας. Μια εκπληκτικά σε ομορφιά αμμόγλωσα όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο μας.

Η παραλία της Μεγάλης Άμμου είναι ξακουστή για το περίεργο σχήμα της. Είναι μια μεγάλη λωρίδα άμμου μέσα στην θάλασσα η οποία έχει την ιδιότητα να αλλάζει σχήμα ανάλογα με την φορά του κύμματος και του νερού.Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως η παραλία που εμφανίζεται στο διαφημιστικό σποτ δεν είναι αυτή αλλά μια παραλία της Κροατίας Τα νερά της είναι βαθιά και συνήθως προτιμάτε από τους σέρφερς.

Εμείς απλά σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα καθώς και τα γραφικά ταβερνάκια που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής στο λιμανάκι στο Μαρμάρι.
ευχαριστούμε τους Up Stories για τη διάθεση του βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]