Kάλεσμα Στα Γιαννιωτόπουλα Να Γνωρίσουν Την Κωπηλασία!

Αρχάριους αθλητές δέχεται και φέτος στα τμήματά του ο Ν.Ο.Ι.
Νέα τμήματα αρχάριων αθλητών συγκροτεί και αυτό το καλοκαίρι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα στα Γιαννιωτόπουλα να γνωρίσουν το άθλημα της Κωπηλασίας και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές του σ’ αυτό. Φέτος γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2007 – 2009. Οι προπονήσεις των αρχαρίων πραγματοποιούνται καθημερινά, απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα. 
Η επιλογή αθλητών για τα τμήματα αρχαρίων του Ν.Ο.Ι. γίνεται έπειτα από ραντεβού με τους υπεύθυνους προπονητές στις εγκαταστάσεις του Σωματείου (Οδός Σωτήρη Στάμου, Λιμνοπούλα, είσοδος από το Camping στη Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου). Τα ραντεβού πραγματοποιούνται καθημερινές, ώρες 3 – 6 μ.μ.. Πληροφορίες στους κ.κ. Βασίλη Ευθυμίου (6936768761) και Γιάννη Τσίλη (6958473477).
Σημειώνεται εδώ ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος στην Κωπηλασία επί μακρά σειρά ετών, διαθέτει προπονητικά Τμήματα όλων των επιπέδων, από την κατηγορία Αρχαρίων αθλητών μέχρι την κατηγορία Ανδρών – Γυναικών. Οι προπονήσεις γίνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του Ομίλου στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας, αλλά και στις πλήρως εξοπλισμένες κλειστές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι.. 
Πριν μπουν στη λίμνη, οι αρχάριοι αθλητές περνούν από ένα εισαγωγικό στάδιο εκμάθησης της Κωπηλασίας, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. και του ΕΑΝΚΙ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξέταση φυσικής κατάστασης, τεστ κολύμβησης κλπ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]