HANDBALL – Άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών για τον Αθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων

HANDBALL – Άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών για τον Αθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων 
 Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσης Ελλάδος την 22 Ιουνίου 2020 ενέκρινε ομόφωνα και επίσημα τον προβιβασμό της αντρικής ομάδας του Α.Ο. Ιωαννίνων στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ως πρωταθλητής 2019-2020 του Δ΄Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Έτσι, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, ο Α.Ο. Ιωαννίνων θα συμμετέχει στον Α’ Υποόμιλο της κατηγορίας Α2, με αντίπαλους τις ομάδες: Αρχέλαος Κατερίνης, Ελπίδες Αμυνταίου, ΑΟ Κοζάνης, ΓΑΣ Κιλκίς και Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί το προπονητικό δίδυμο (Καραμπίνα Γιάννη - Σιαράβα Βασίλη) για την πετυχημένη αγωνιστική πορεία, όλους τους αθλητές που υπερέβαλαν εαυτό και όλους όσοι στήριξαν την ομάδα την περασμένη αγωνιστική περιόδο. Καλεί σε συστράτευση τους φίλους του αθλήματος, αλλά και όλους τους Γιαννιώτες φίλαθλους ώστε να υποστηρίξουν την τοπική ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, ίσως την πιο δύσκολη από το 1995 που ιδρύθηκε ο Σύλλογος.
 Επίσης, με δεδομένη την αναβάθμιση της γιαννιώτικης χειροσφαίρισης τα τελευταία χρόνια, ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων δημιουργεί καινούργια τμήματα αρχάριων αθλητών αγοριών και κοριτσιών που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2009 – 2011, προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα. Οι προπονήσεις των αρχαρίων θα πραγματοποιούνται σε πλήρη συμφωνία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα  της Γ.Γ. Αθλητισμού και της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, υπό την αυστηρή επίβλεψη της έμπειρης προπονητικής ομάδας του Συλλόγου, στο νέο ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ στη Λιμνοπούλα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 19:30 ως 21:00 όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 2020 και θα είναι δωρεάν. Πληροφορίες Οδυσσέας Λάμπρου (6936998422) και Σιαράβας Βασίλης (6936567263).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]