EΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ..Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει την τελευταία ώρα το γύρο του διαδικτύου!

Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει την τελευταία ώρα το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο αποτυπώνεται όλη η ...ψυχοσύνθεση των Ελλήνων σε σχέση με την στρατιωτική θητεία.

Στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά, στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι για τον αποχαιρετισμό των νεαρών που πρόκειται να παρουσιαστούν για να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Το "Καλή Θητεία" σπό τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους, μαζί με ήχους κρητικής λύρας, κόρνες αυτοκινήτων και φωτοβολίδες που έκαναν τη νύχτα μέρα, συνόδευσε τα παιδιά που άφησαν την Κρήτη για να παρουσιαστούν στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων.

Λαός και Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα. Γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο ελληνικός λαός! Κι αυτό το ιερό καθήκον των Ελλήνων να υπηρετήσουν την Πατρίδα μέσα από τη θητεία τους, αλλά και το πέρασμά τους μετά την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής στράτευσης στην Εφεδρεία, η Πολιτεία θα πρέπει να το δει ως το "θεμέλιο" πάνω στο οποίο μπορεί να κτίσει μια ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, από τους Έλληνες που θα πολεμήσουν υπέρ βωμών και εστιών ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, αν και εφόσον η Πατρίδα το χρειαστεί... Στρατεύσιμοι και έφεδροι.

Πέρα λοιπόν από τις αλλαγές στη θητεία και στην εκπαίδευση των στρατιωτών, θα πρέπει να υπάρξει σοβαρή και αποτελεσματική αντιμετώπιση της Εφεδρείας, της ραχοκοκαλιάς δηλαδή του Στρατού μας.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ   ΣΤΟ DEFENCELINE.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]