Ηγουμενίτσα:Αυτό είναι το λογότυπο Τουριστικής Προβολής του Δήμου


Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από τον ΕΟΤ, Σχεδίου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ηγουμενίτσας για το 2020 και κατόπιν σχετικής Εισήγησης με την υπ’αριθ. 4/2020 ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την χθεσινή συνεδρίασή του έλαβε απόφαση για το νέο τουριστικό λογότυπο του Δήμου μας, για χρήση σε δράσεις τουριστικής προβολής, επικοινωνίας και ενημέρωσης. 
Το νέο τουριστικό λογότυπο αποτελεί δημιουργική πρόταση του συντοπίτη μας κ. Γεώργιου Τάσιου, και επικρατέστερη επιλογή μεταξύ των 17 προτάσεων που κατατέθηκαν σε Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος, που απηύθυνε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Δήμος Ηγουμενίτσας.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ελευθέριος Κώστας δήλωσε σχετικά:
«Συνεχίζουμε χωρίς καθυστέρηση, την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει με την εγκεκριμένη από τον ΕΟΤ επικοινωνιακή στρατηγική μας για το 2020, θεωρώντας ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη να στοχεύσουμε στην πολύπλευρη και συντονισμένη ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος. Θέλω να συγχαρώ τον δημιουργό του νέου μας τουριστικού λογότυπου, κ. Γεώργιο Τάσιο, γιατί ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυστηρές τεχνικές και καλλιτεχνικές προδιαγραφές που θέσαμε. Το νέο μας τουριστικό λογότυπο θα αποτελέσει την τουριστική ταυτότητα του Δήμου μας σε κάθε δράση προβολής του προορισμού μας στην τουριστική αγορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]