ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνάντηση στην Αθήνα για το Πολεμικό Μουσείο Κόνιτσας

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου και την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 
 ο Πρόεδρος της Επιτροπής του υπό ίδρυση  Πολεμικού Ιστορικού Μουσείου Κόνιτσας Αντιδήμαρχος κ. Λαζογιάννης Αριστείδης και το μέλος αυτής κ. Καλλιντέρης Γεώργιος μετέβησαν στην Αθήνα για θέματα που αφορούν στο Μουσείο.
   Την Πέμπτη η αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε αρχικά με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Αλκιβιάδη Στεφανή και κατόπιν με τον  Πρόεδρο της Βουλής κ Τασιούλα Κωνσταντίνο παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου Λευτέρη. 
          Στις συναντήσεις το κλίμα ήταν θετικό ως προς την δημιουργία του Μουσείου και  ελήφθησαν διαβεβαιώσεις για κάθε δυνατή βοήθεια για την πραγματοποίηση του.Η αντιπροσωπεία μας παρουσίασε την θεματολογία του Μουσείου τονίζοντας την αναπτυξιακή δυναμική που θα δώσει στο Δήμο μας η υλοποίηση του.
          Την Παρασκευή  πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα  του Εθνικού  Μετσόβειου Πολυτεχνείου συνάντηση με τους Μουσειολόγους,την Αρχιτέκτονα κυρία Δώρα Χατζή  και  τον Μουσειολόγο κύριο Μιχάλη Ξενικάκη–Ανανιάδη, οι οποίοι  παρουσίασαν την πρόοδο της Μελέτης που εκπονούν για το Μουσείο.
   Μετά την υπογραφή της σύμβασης με τους Μουσειολόγους πιστεύουμε ότι θα επιταχυνθεί η διαδικασία υλοποίησης του παραπάνω έργου , για το λόγο αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις τόσο με φορείς του ΓΕΣ όσο και σε επίπεδο άλλων Υπουργείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]