ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων:Η καθαριότητα και η υγεία μας στα κέρδη των εργολάβων Κινητοποίηση σήμερα έξω από το Δημαρχείο

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική αρχή της πόλης μας η οποία για άλλη μια φορά πιστή στις εντολές των εργολάβων και του κράτους τους, πιστή στην κυβέρνηση που της έλυσε τα χέρια, επαναφέρει την απόφασή της για να παραχωρήσει στους επιχειρηματίες την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι της πόλης μας καλούμαστε να πληρώσουμε πάλι από τα ανταποδοτικά τέλη, μια απ’τις βασικές ανάγκες μας.
Και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ  προωθεί την πολιτική εκείνη που υπηρετεί τα συμφέροντα, τα κέρδη των επιχειρηματιών και δε διστάζουν να παίζουν με την υγεία των οικογενειών μας. Στόχος τους ξανά είναι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των  μεγαλοξενοδόχων και των μεγαλοεπιχειρηματιών. 
Η επιχείρηση ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας υποτάσσεται  στο γενικό σχέδιο κερδοφορίας των επιχειρηματιών απ΄τις ανάγκες του λαού. Πάει χέρι – χέρι με τις συμπράξεις των ιδιωτών στα νοσοκομεία, με το ακριβοπληρωμένο νερό, με την ιδιωτικοποίηση της ενέργειας. Για τους ανέργους και τους εργαζόμενους της πόλης μας, σημαίνουν φτώχεια, ανεργία, κομμένο νερό, κομμένο ρεύμα και πλειστηριασμοί.
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ – ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!
Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, όπως και τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, στέκεται στο πλευρό των κινητοποιήσεων του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων, στηρίζουμε την κινητοποίησή τους τη Δευτέρα 1 Ιούνη και τη διαμαρτυρία 12 η ώρα στο Δημαρχείο. Απαιτούμε:
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]