ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Η κλοπή αυτοκινήτου ..το τροχαίο και η άμεση σύλληψη

Άμεση σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή αυτοκινήτου από την Κρύα Ιωαννίνων 
Συνελήφθη, χθες (19-06-2020) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή αυτοκινήτου από την Κρύα Ιωαννίνων.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και συνεργός του, που διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται. 
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο Πέραμα Ιωαννίνων, οι δύο κατηγορούμενοι, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από την Κρύα Ιωαννίνων, στη θέα διερχόμενων αστυνομικών και επικείμενου ελέγχου, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. 
Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ανωτέρω συλληφθείς, ο οποίος επέβαινε στο όχημα ως συνοδηγός και να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο οδηγός του οχήματος το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή πεζός.  
Το κλεμμένο αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]