ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων διαψεύδει δημοσίευμα της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενωμένοι εργαζόμενοι»

Το Εργατικό Κέντρο διαψεύδει δημοσίευμα της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενωμένοι εργαζόμενοι» του γνωστού εργοδότη συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ Δ. Καραγεωργόπουλου που παραπλανητικά παρουσιάζει τη Διοίκηση του ΕΚΙ να συμμετέχει σε αντιπροσωπεία με το Δήμαρχο Ιωαννιτών για τα προβλήματα των Σχολικών Τροχονόμων της πόλης. 
Η προκλητική εμφάνιση της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ, αγκαλίτσα με τον εκφραστή του εργοδοτικού συνδικαλισμού της πόλης μας, Α. Γκάρτζιο έγινε εν αγνοία του ΕΚΙ και χωρίς την παρουσία των Σχολικών Τροχονόμων. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά. Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων δεν θα συμμετείχε ποτέ στον αγώνα της φωτογραφίας με εργοδότες - «συνδικαλιστές» που φέρουν την μάσκα του «εργαζόμενου» όταν δεν ασκούν τα καθήκοντα τους ως Διευθύνοντες Σύμβουλοι επιχειρήσεων, με μοναδικό στόχο το μάζεμα κουκιών στη ΓΣΕΕ. 
Πάντως κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ο Δήμαρχος των ιδιωτικοποιήσεων, της πόλης με τα υψηλότερα ανταποδοτικά τέλη, των απλήρωτων σχολικών τροχονόμων, γνήσιος εκφραστής των μεγαλοεπιχειρηματιών, υποδέχτηκε τον γνήσιο εκφραστή της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ , Δ. Καραγεωργόπουλο. 
Θυμίζουμε στους εργαζόμενους και ανέργους της πόλης μας ότι ο Δ. Καραγεωργόπουλος είναι γνωστός εργοδότης - συνδικαλιστής που χρόνια τώρα έχει κατσικωθεί στο σβέρκο της εργατικής τάξης που αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους ως κουκιά για τη ΓΣΕΕ. Βρήκε συνοδό για τις φωτογραφίες και τον Α. Γκάρτζιο γνωστό εκφραστή του εργοδοτικού συνδικαλισμού στα Γιάννενα, που κάνει πλάτη χρόνια τώρα στην εργοδοσία της ΠΙΝΔΟΥ.
Τους ενοχλεί ο αποφασιστικός αγώνας των σχολικών τροχονόμων, η απόφαση για την απεργία τους σήμερα 11 Ιούνη και η συμμετοχή τους στο απογευματινό συλλαλητήριο του ΕΚΙ.
Οι εργαζόμενοι έχουν πείρα, ξέρουν χρόνια τώρα ποιος βρίσκεται ανυποχώρητα, αταλάντευτα δίπλα τους, και ποιος πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς τη συμμετοχή τους, παζαρεύει τα δικαιώματα τους.
Οργανώνουμε την πάλη μας, και απαιτούμε:
Πληρώσαμε πολλά, δε θα πληρώσουμε πάλι την κρίση τους. 
Απαιτούμε εισόδημα για όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους. 
Να πληρώσουν το κράτος και η εργοδοσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]