ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Συνοριακό Σταθμό της Κακαβιάς

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  θα εγκατασταθεί, στο Συνοριακό Σταθμό της Κακαβιάς για την διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων στους διερχομένους. Η ενημέρωση έγινε από  τον Διευθυντή της Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρογιώργο, στον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ.
 Είχε προηγηθεί συνάντηση  χτες 24/6,  των πρόεδρων του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Νομού  Ιωαννίνων και της 7ΗΣ
Ένωσης  Τελωνειακών Υπάλληλων Ηπείρου –Κέρκυρας-Λευκάδας , με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου  κ. Καχριμάνη και τον Διευθυντή της Πολίτικης Προστασίας κ. Μαυρογιώργο.
 Οι πρόεδροι των Φορέων τους ενημέρωσαν για τα προβλήματα που έχουν ήδη δημιουργηθεί και τα όποια θα γίνουν πιο έντονα από 1ΗΣ Ιούλιου, με το πλήρες άνοιγμα  των συνόρων και ζήτησαν την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ώστε να διασφαλιστούν κατά το δυνατόν, τόσο η υγειονομική ασφάλεια της χώρας ,όσο και  των εργαζομένων στους συνοριακούς σταθμούς  Κακαβιάς, Μέρτζιανης και Μαυροματίου.
 Τα αιτήματα μεταφερθήκαν άμεσα από τον Περιφερειάρχη και τον Διευθυντή Πολίτικης Προστασίας στην Πολιτική Ηγεσία και έτσι πρόεκυψε η δέσμευση  για την τοποθέτηση του κλιμάκιου στην Κακάβια.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης είχε ενημερώσει τους Πρόεδρους για την εγκατάσταση   στους συνοριακούς σταθμούς της Ηπείρου  και στον αεροδρόμιο Ιωαννίνων σύγχρονου συστήματος θερμομέτρησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]