[Ελλάδα]Θεσσαλονίκη:Χωρίς σοβαρή ψυχική νόσο η «παρουσιάστρια»




Εκτός ψυχιατρικού νοσοκομείου θα βρεθεί αύριο, εκτός απροόπτου, η γυναίκα που εξύβρισε και απείλησε  τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας- Τι αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της από την αστυνομία.
Εξιτήριο αναμένεται να πάρει ,αύριο το μεσημέρι, η 44χρονη αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  (ΨΝΘ) όπου οδηγήθηκε χθες, λόγω του περιστατικού με τον Νίκο Χαρδαλιά. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για «λόγω και έργω εξύβριση» και για «απειλή» ενώ παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την 12η Ιουνίου .

Το δικαστήριο ήρε την κράτηση της αλλά, με εισαγγελική διάταξη, οδηγήθηκε στο ΨΝΘ για 48ωρη νοσηλεία. «Αύριο το μεσημέρι, μετά τη σύνταξη της σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, θα πάρει εξιτήριο και θα παραστεί στη δίκη. Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση  και ως εκ τούτου για την περίπτωση της δεν προβλέπεται εγκλεισμός» ανέφερε στο GRTimes η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, συνήγορος υπεράσπισης της 44χρονης

«Διαγνώστηκε μια ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα της και  υπάρχει σύσταση για την παρακολούθηση της από  ιδιώτη γιατρό ή την ένταξη της σε κάποιο πρόγραμμα  ψυχολογικής υποστήριξης. Αντιλαμβανόμενη τις συνέπειες του γεγονότος είναι απολύτως συνεργάσιμη με τους ψυχιάτρους» επισήμανε η δικηγόρος , μετά την ενημέρωση που είχε από γιατρό του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σήμερα το μεσημέρι.

«Νεκροθάφτη μας κατέστρεψες»
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το απόγευμα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Δημητρίου Γούναρη, η 44χρονη επιτέθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά. Τον προσέγγισε την ώρα που γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στην πόλη, και του πέταξε ένα γυάλινο ποτήρι με νερό.

Ταυτόχρονα, άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «νεκροθάφτη μας κατέστρεψες , θα δεις ρε τι θα πάθεις» και «α—– δεν θα γλιτώσεις», κινούμενη απειλητικά προς το μέρος του. Στη συνέχεια ο υφυπουργός κατέθεσε ενόρκως και δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη της συγκεκριμένης γυναίκας η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναγράφεται στη δικογραφία,  όταν πραγματοποιήθηκε το παραπάνω περιστατικό, η 44χρονη συνοδευόταν από τον ανήλικο γιο της ο οποίος τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη από γυναίκα αστυνόμο της Ασφάλειας. Στη συνέχεια έπειτα από υπόδειξη της μητέρας του , μεταφέρθηκε στο σπίτι των πεθερικών της  και παρελήφθη από τον από το παππού και τη γιαγιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]