Ιωάννινα:Η παράδοση πολύτιμου εξοπλισμού στην Αστυνομία από τον Υφ.Προστασίας του Πολίτη ...και η έκκλησή του για τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό [βίντεο]

Θερμικές κάμερες  τελευταίας τεχνολογίας ,αλεξίσφαιρα γιλέκα,κιάλια ημέρας ,αντιβαλιστικά κράνη , φορητούς ασύρματους πομποδέκτες χωρίς τη χρήση αναμεταδοτών  και ένα  9θέσιο  αυτοκίνητο τύπου ΒΑΝ  ,αξίας   περίπου 75.000 ευρώ για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ,για την ενίσχυση υπηρεσιών στις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις Ιωαννίνων,Άρτας και Θεσπρωτίας.
Τον υφυπουργό συνόδευε ο ΓΓ του Υπουργείου Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΚΕΜΕΑ Νίκος Γερασιμίδης ενώ στην παράδοση του υλικού παραβρέθηκε  μεταξύ άλλων και ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνος Σκούμας.
"Είναι ξεχωριστή στιγμή και είμαι πολύ συγκινημένος που με την πολύτιμη προσφορά του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας ,που εποπτεύεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είμαστε σε θέση να παραδώσουμε   σύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος είναι απαραίτητος για το αστυνομικό προσωπικό για τον έλεγχο των συνόρων και την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης μεταναστών "ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Οικονόμου .
Ο  υφυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πανδημία του κορωνοϊού  απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να μην χαλαρώσουν και να τηρούν τα απλά αλλά πολύ σημαντικά μέτρα που συμβάλλουν στον περιορισμό της διασποράς του .
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Υφυπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας και της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Ιωαννίνων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, της Βουλευτή Ιωαννίνων κας Μαρίας – Αλεξάνδρας Κεφάλα, του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου και του Διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τους ανωτέρω και τον Αναπληρωτή Διευθυντή του ΚΕ.ΜΕ.Α., επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο στην έδρα της Μητρόπολης Ιωαννίνων.

Σημειώνεται ότι ο κ. Υφυπουργός, προ της άφιξής του στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη στην έδρα της Περιφέρειας Ηπείρου.
Δείτε αναλυτικά  στο βίντεο όλα όσα είπε  ο κ.Οικονόμου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]