ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Ισχυρό μπουρίνι σάρωσε το λεκανοπέδιο Xαλαζόπτωση στην Εγνατία "μπλόκαρε" την κυκλοφορία [video]


 Η συνήθης απογευματινή αστάθεια του καιρού χτύπησε σήμερα και το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων ,με ισχυρό μπουρίνι συνοδεία κεραυνικής δραστηριότητας και  κατά τόπους χαλαζόπτωση ,με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα σε περιοχές πέριξ του  λεκανοπεδίου όπως στη Μπάφρα ,στο Κουστελιό ,στο Δροσχοχώρι κ.α 
Λόγω της ισχυρής  χαλαζόπτωσης δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Παμβώτιδας,με την κυκλοφορία των οχημάτων   να διακόπτεται για λίγα λεπτά και να διεξάγεται πλέον κανονικά .
Για την απομάκρυνση μεγάλων κλαδιών  δέντρων επί της λεωφόρου Νιάρχου  στο ύψος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  ,επιχείρησε  νωρίτερα η Π.Υ   ενώ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έχουν αναφερθεί προβλήματα και  στο δίκτυο της ΔΕΗ με τα συνεργεία να  μεριμνούν για την αποκατάστασή τους.
Κλιμάκια της Τροχαίας βρίσκονται κατά μήκος της Ε.Ο Ιωαννίνων Άρτας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από πτώσεις κλαδιών ή φερτά υλικά στο οδόστρωμα.
Χαλαζόπτωση τέλος χτύπησε και στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων ,με το βίντεο από την περιοχή  της Κόνιτσας να είναι χαρακτηριστικό ..
Ιωάννινα

                                      ποδηλατόδρομος από Ανατολή προς Κατσικά


                                                                 Νιάρχου-Ιωάννινα



Κόνιτσα /βίντεο Τρύφωνας Τιπούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]