Σύλλογος Τριτέκων Ν.Πρέβεζας:Ώρα ευθύνης για την Πολιτεία

Την Πέμπτη 4 /6/2020 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη  Κοντό και το μέλος του ΔΣ κα. Μαίρη  Νερούτσου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα και το ΓΓ. κ. Κωνσταντίνο Λούλη.

Ο πρόεδρος παρουσίασε την αναλυτική πρόταση για τον κοινωνικό τουρισμό που κατέθεσε η ΟΠΟΤΤΕ στα Υπουργεία Εργασίας και Τουρισμού. Η πρόταση αφορά του εργαζομένους που ασφαλιστικά ανήκουν στον ΕΦΚΑ αλλά και τις άλλες κατηγορίες τριτέκνων ( Δημοσίους υπαλλήλους, επαγγελματίες, συνταξιούχους κλπ)

Με την πρόταση αυτή βγαίνουν κερδισμένες οι Τρίτεκνες οικογένειες που θα μπορέσουν να κάνουν λίγες μέρες διακοπές αλλά επιπλέον ενισχύεται ο εσωτερικός τουρισμός, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, τον επισιτισμό και τις μεταφορές καθώς και οι επαγγελματίες , συνεπώς η πρόταση έχει θετική επίδραση στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου αντιμετώπισαν με θετικό ενδιαφέρον την πρόταση και δεσμεύτηκαν πως τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρχει απάντηση.

Τέλος  Υφυπουργός και ΓΓ δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα των τριτέκνων .

Ξεκινήσαμε τις επαφές –με φυσική παρουσία- με την κυβέρνηση και έχουμε ευθύνη να τα καταφέρουμε !  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]