Η ΕΑΚΠ για τα αποτελέσματα των εκλογών της Ε.Υ.Π.Σ. ΠΕΡ/ΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΠΕΡ/ΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν τη Δευτέρα 25 του Μάη, για να αναδείξουν τους εκπροσώπους των πυροσβεστών στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας και στην πανελλήνια Ομοσπονδία ( Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. ), έχουν ως εξής:
Η Ε.Α.Κ.Π. παρά το γεγονός ότι διατήρησε στα ίδια επίπεδα την δύναμη της σε ψήφους ( 75 από 72 που είχε στις προηγούμενες εκλογές ), έχασε 1 έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο. 
Η άνοδος του ψηφοδελτίου των  « Ενωμένων Πυροσβεστών », οφείλεται σε σημαντικό βαθμό:
Στον μεγάλο αριθμό των νέων εγγραφών μελών στο σωματείο μας που έγιναν σε αντίθεση με όσα προβλέπει το καταστατικό και οι σχετικές διατάξεις, ζήτημα που έχει αναδειχθεί όλο το προηγούμενο διάστημα από τις ανακοινώσεις και τις ενστάσεις της Ε.Α.Κ.Π. 
Στην παραπληροφόρηση, στον καθησυχασμό και στον αποπροσανατολισμό των συναδέλφων από όλες τις αρνητικές εξελίξεις και τις ευθύνες που υπάρχουν για τα μεγάλα προβλήματα που θα προκύψουν άμεσα, στην προσωπική, οικογενειακή και υπηρεσιακή τους ζωή. 
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών ευχαριστεί όλους  τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της με γνώμονα τους αγώνες και την διαχρονική προσφορά της Ε.Α.Κ.Π. στην κατάκτηση και την υπεράσπιση εργασιακών δικαιωμάτων. Δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλιστεί η προβλεπόμενη καταστατική και δημοκρατική λειτουργία του σωματείου μας.
Θα είμαστε δίπλα στους πυροσβέστες, να αγωνιστούμε μαζί και για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που έχουν αποφασιστεί να εφαρμοστούν εναντίον μας όχι μόνο μέσα στην αντιπυρική περίοδο με ξεσπίτωμα επιφυλακές, κ.λπ., αλλά και για τα μεγάλα διαχρονικά προβλήματα στην οργάνωση της πυροπροστασίας της χώρας και τις ελλείψεις στην υπηρεσία.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]