Πρέβεζα:Συνελήφθη αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας 83χρονης

Υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας ηλικιωμένης στην Πρέβεζα με κατηγορούμενο αλλοδαπό  

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το Τμήμα  Ασφάλειας Πρέβεζας σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού, για απόπειρα ανθρωποκτονίας 83χρονης ηλικιωμένης ημεδαπής στην Πρέβεζα.
Χθες το απόγευμα η ηλικιωμένη βρέθηκε τραυματισμένη στο πρόσωπο και το σώμα εντός της οικίας της και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.
Ο συλληφθείς για την υπόθεση αλλοδαπός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. 

πρώτη ενημέρωση 10.20
Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε χθες το βράδυ  χωρίς τις αισθήσεις της  μέσα στο σπίτι της σε γειτονιά της Πρέβεζας .Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv-news.gr στην οικία της δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης και ακαταστασίας στο χώρο .Η 83χρονη   που έφερε  εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας  λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασής της διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε στη συνέχεια   στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  στα Ιωάννινα όπου και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]