Χαμόγελο του παιδιού :Η ανακοίνωση για τη 10χρονη Μαρκέλα

ΒΡΕΘΗΚΕ H ΑΝΗΛΙΚH ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΒΕΡΑΜΗ, 10 ΕΤΩΝ

 

Σήμερα, 13.06.2020, πρωινές ώρες, βρέθηκε η Μαρκέλλα Βεράμη, 10 ετών, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί στις 11/6/2020 από την Τούμπα Θεσσαλονίκης. Η Μαρκέλλα είναι καλά στην υγεία της.

Για τις συνθήκες εύρεσης θα ενημερωθείτε από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα στην Μαρκέλλα Βεράμη, καθώς και στην οικογένεια της για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Μάθετε περισσότερα για το Amber Alert Hellas http://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:ambert-alert-hellas/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης                             «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000» email: 116000@hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]