Ο Δήμος Πρέβεζας «εγκαταστάθηκε» πλέον στα κινητά και στα pc των Δημοτών!


Ο Δήμος Πρέβεζας  «εγκαταστάθηκε» πλέον στα κινητά και στα pc των Δημοτών!
Σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία βρίσκεται η ψηφιακή εφαρμογή αιτημάτων και αναφορών Novoville στο Δήμο Πρέβεζας και αναμένει τους Δημότες να αποτελέσουν τους καλύτερους συνεργάτες για τα θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο!
Οι Δημότες, οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου Πρέβεζας,  πλέον συνεργάζονται, αιτούνται και ελέγχουν, με ένα μόνο  κλικ  και απολύτως δωρεάν τις υπηρεσίες  του Δήμου ως προς την εξέλιξη των αιτημάτων και των αναφορών τους. 
Η ευκολόχρηστη και άμεση ψηφιακή εφαρμογή Novoville αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων με το οποίο οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με το Δήμο Πρέβεζας ανά πάσα στιγμή. 
Η εφαρμογή επιτρέπει την ταχεία και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν το Δήμο μας, με στόχο τη γρηγορότερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις αρμόδιες ανά θεματική υπηρεσίες του Δήμου. Αντιστοίχως, οι Δημότες  λαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις ως προς την εξέλιξη του ζητήματος που καταχωρήθηκε, έως και την οριστική του διευθέτηση.
Πώς μπορεί ο χρήστης  να καταχωρίσει ψηφιακά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά ή κάποια αναφορά; 
Η αναφορά αιτημάτων είναι δυνατή είτε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (mobile app για iPhone   & Android  ), είτε μέσω του Novoville WebApp στην ιστοσελίδα του Δήμου μας  που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ. 
Η αναφορά ενός ζητήματος γίνεται σε 5 απλά βήματα:
Επιλογή τοποθεσίας 
Επιλογή είδους αιτήματος
Προσθήκη σύντομης περιγραφής (προαιρετικά)
Προσθήκη φωτογραφίας
Αποστολή του αιτήματος στο Δήμο
Στη συνέχεια, το αίτημα σας παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ λαμβάνετε ενημερώσεις για την πορεία επίλυσης του μέχρι την οριστική του διευθέτηση.
Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, να βρείτε σύντομες απαντήσεις για διαδικασίες και δικαιολογητικά, να δείτε ζωντανά στο χάρτη δεκάδες σημεία ενδιαφέροντος όπως ΚΕΠ και φαρμακεία, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.
Οι Δημότες πλέον αποτελούν τους καλύτερους συνεργάτες ώστε να κάνουμε το Δήμο της καρδιάς μας καλύτερο! Κάντε το κλίκ τώρα!
Links για το WebApp, Google Play & AppStore
http://www.dimosprevezas.gr/novoville/
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville
https://itunes.apple.com/gr/app/novoville/id836634305?mt=8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]