Δημοσκόπηση MRB: Το 66,8% των πολιτών διαφωνεί με το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων

Εκ διαμέτρου αντίθετες φαίνεται να είναι οι γνώμες των ερωτωμένων στη μεγάλη έρευνα της MRB για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολείων.Για τα δημοτικά σχολεία ο 66,8 % απαντά ότι «μάλλον» ή «σίγουρα» διαφωνεί με την επαναλειτουργία τους.Για την επαναλειτουργία των Γυμνασίων – Λυκείων που ήδη ξεκίνησε, το 57,2% των ερωτωμένων όμως απαντά ότι «μάλλον» ή «σίγουρα» συμφωνεί.
Συντριπτική είναι η υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας έναντι του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την έρευνα της MRB για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Με την Νέα Δημοκρατία να συγκροτεί συνθήκες παγίωσης μιας ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, τα δημοσκοπικά ευρήματα αποτυπώνουν αριθμητική και ποιοτική πολιτική υπεροχή της κυβέρνησης, μέσα σε πρωτόγνωρες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 40% έναντι 20,3% του ΣΥΡΙΖΑ. Στο 5% το ΚΙΝΑΛ, στο 4,3% το ΚΚΕ, στο 3,9% η Ελληνική Λύση, στο 3% το ΜέΡΑ25 και στο 1,2% η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]