ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ένωση Αστυν.Υπαλλήλων Ιωαννίνων:«Συγχαρητήρια στους συναδέλφους – κάλεσμα προς την κυβέρνηση για αναγνώριση της προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού»


     Από σήμερα , Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 ξεκινά η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων τα οποία είχαν επιβληθεί με αφορμή τον κίνδυνο εξάπλωσης του Κορωνοϊου στην χώρα μας.  Κλείνει έτσι μία περίοδος περίπου 2 μηνών στην οποία η Ελληνική κοινωνία έζησε μια πρωτόγνωρη κατάσταση «καραντίνας», πάλεψε, έδειξε ωριμότητα και υπομονή και εν τέλει κατάφερε να ανταπεξέλθει.
     Ο ρόλος του Έλληνα Αστυνομικού στην έκβαση της δύσκολης αυτής  μάχης υπήρξε καταλυτικός και χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά του, με κομμένες άδειες, υπερεργασία, ακατάστατα ωράρια και υπό τον άμεσο κίνδυνο προσβολής από τον φονικό ιό Covid-19, τα αποτελέσματα ενδεχομένως να ήταν εντελώς διαφορετικά. Παράλληλα, την ίδια περίοδο οι συνάδελφοι μας είχαν ανοιχτά μέτωπα, στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος. Ζήτημα Εθνικό, εξίσου σημαντικό για την χώρα, όπου και εκεί η έκβαση ήταν θετική, ενώ ακόμη και σήμερα, παρ’ ότι τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει, οι συνάδελφοί μας συνεχίζουν να φυλούν Θερμοπύλες.
      Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα συγχαρητήρια της, σε όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνησης και επαγγελματισμού,  ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στις προσδοκίες των πολιτών και κατάφεραν μαζί με ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία να βγουν νικητές.
      Παράλληλα καλούμε την κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας στην πράξη, και όχι μόνο στα λόγια την προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και σε συνεργασία με το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο την Π.Ο.ΑΣ.Υ, να προχωρήσει επιτέλους στην υλοποίηση των εκκρεμών θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων, έτσι ώστε, αυτοί που κρατάνε την Ελλάδα όρθια, να αισθάνονται όχι μόνο υπερήφανοι, αλλά και δικαιωμένοι για τους αγώνες που δίνουν.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                        ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]