ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για τις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις [βίντεο]

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων χαιρετίζει όλους εκείνους που στις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις σε όλοι την Ελλάδα έστειλαν το μήνυμα πως ο Λάος δεν θα πληρώσει ξανά.
Επειδή η επιδημία όπως φαίνεται ή
ρθε για να μείνει, αυτό που μετράει σήμερα είναι η επιμονή στην προσαρμογή της πάλης και των διεκδικήσεων μας σε αυτήν την ειδική κατάσταση και όχι η αναμονή κάποιων «ιδανικών συνθηκών», που όλα δείχνουν πως θα καθυστερήσουν πολύ.

Οι κινητοποιήσεις των σωματείων, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, ο τρόπος που αυτές οργανώθηκαν έδειξαν ότι υπάρχουν στο εργατικό κίνημα δυνάμεις που μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος. Αυτές οι δυνάμεις πρέπει να διευρυνθούν.

Σήμερα, σε αυτές τις συνθήκες, υπάρχει η ανάγκη να αλλάξει η κατάσταση το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Να προχωρήσει η ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, η δουλειά «από τα κάτω», που στέλνει το μήνυμα σε επιχειρηματικούς ομίλους - κυβέρνηση - ΕΕ ότι ο λαός δεν θα λυγίσει.

Η «επόμενη μέρα» πρέπει να βρει τους εργαζόμενους ακόμα πιο δυνατούς, πιο οργανωμένους και αποφασισμένους να παλέψουν για το δίκιο τους. Να αναμετρηθούμε με τον πραγματικό αντίπαλο - το κεφάλαιο και την εξουσία του - για τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]