ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ανοίγει και πάλι ο Ναός της Αναστάσεως

Το  Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, η Κουστωδία της Αγίας Γης των Φραγκισκανών και το Πατριαρχείο των Αρμενίων εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά την εξέλιξη της κατάστασης στους Αγίους Τόπους, οι αρχηγοί των τριών κοινοτήτων, θεματοφύλακες της Βασιλικής του Αγίου Τάφου και της Ανάστασης, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι από την Κυριακή 24ης, αυτό το πιο ιερό μέρος θα είναι ξανά προσβάσιμο στους πιστούς για επισκέψεις και προσευχές.

Για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος νέας εξάπλωσης της μόλυνσης COVID-19, στην αρχή ο αριθμός θα είναι περιορισμένος (σε 50 άτομα) και η Βασιλική θα είναι προσβάσιμη μόνο σε όσους δεν έχουν πυρετό ή συμπτώματα μόλυνση και φορούν κατάλληλα καλύμματα προσώπου.

Θα είναι επίσης απαραίτητο να διατηρηθεί μια ελάχιστη απόσταση 2 μέτρων μεταξύ κάθε ατόμου και να αποφευχθεί οποιαδήποτε  λατρευτική εκδήλωση που μπορεί να περιλαμβάνει φυσική επαφή, όπως αγγίζοντας και φιλώντας τις πέτρες, τα εικονίδια, τα άμφια και το προσωπικό στη Βασιλική. καθώς και να τηρείτε πάντα τις οδηγίες που δίνονται.

Από αυτό το Ιερό Μέρος, σε αυτό το Πάσχα, συνεχίζουμε τις προσευχές μας, ζητώντας το τέλος αυτής της πανδημίας."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]