ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Δωρεάν καφές &έκπτωση σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοπαρασκευασμάτων στους Εκαβίτες ..Το "ευχαριστώ" τους

Ο δύσκολος αγώνας που δίνουν καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ παραμένοντας για όσο χρειαστεί στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό  προκαλεί  αναμφίβολα τον σεβασμό όλων Επιχειρηματίες της πόλης των Ιωαννίνων δίνοντας το παράδειγμα εκφράζουν με τον δικό τους τρόπο το δικό τους "Ευχαριστώ" στους καθημερινούς  " ήρωες " που με αυταπάρνηση επιτελούν ακούραστα το καθήκον τους ,προσπαθώντας να κάνουν λίγο πιο εύκολη την καθημερινή τους βάρδια   
Ειδικότερα ,η εταιρεία ΔΙΕΘΝΕΣ Α.Ε., ο καφές LAVAZZA Σ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρουν σε   όλους τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ δωρεάν καφέ καθώς και έκπτωση  25% στα παραγόμενα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοπαρασκευασμάτων. 


Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας  με σχετική επιστολή      εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς  του  ευχαριστίες:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

      Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες, εκ μέρους όλων των εργαζομένων, στην εταιρεία ΔΙΕΘΝΕΣ Α.Ε., τον καφέ LAVAZZA Σ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. και προσωπικά τον κ ΤΣΙΜΗ Β. ΓΕΩΡΓΙΟ για την ευγενική προσφορά  προς όλους τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, τόσο για τον δωρεά καφέ όσο και την 25% έκπτωση στα παραγόμενα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοπαρασκευασμάτων. 
     Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας ,σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, με μια απειλή που δεν γνωρίζει σύνορα, θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ευχαριστήσουμε για την ουσιαστική συνεισφορά στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης , αναγνωρίζοντας ωστόσο  και το δύσκολο  έργο του Ε.Κ.Α.Β.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]