ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα «Δια περιφοράς» δημοκρατία δεν υπάρχει



Η δημοτική αρχή, βυθιζόμενη στα προσωπικά, οικονομικά και πολιτικά παιχνίδια που παίζουν τα στελέχη της, καταλύει κάθε έννοια δημοκρατίας. Αγνοεί τις εκκλήσεις της αντιπολίτευσης να βρεθεί τρόπος για δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, με τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων και συνεχίζει στον ίδιο, ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο που ξεκίνησε, όταν εναγκαλίστηκε με το αυτοδιοικητικό πραξικόπημα Θεοδωρικάκου.
Ενώ η πόλη βρίσκεται σε κακή κατάσταση, ενώ οι υπηρεσίες όπως της καθαριότητας υπολειτουργούν, υπό το βάρος των αυξημένων αναγκών αλλά και των αδειών ειδικών σκοπού, που νόμιμα παίρνουν οι εργαζόμενοι, η δημοτική αρχή κάνει δύο πράγματα, με τη δικαιολογία της «έκτακτης ανάγκης»: Από τη μια αποκλείει και βάζει στον πάγο κάθε έννοια δημοκρατικού διαλόγου, κάθε προσπάθεια ελέγχου και κριτικής του έργου της από την αντιπολίτευση και από την άλλη εξυπηρετεί εμμονικά και αποκλειστικά ιδιωτικά συμφέροντα.
Ένα χρόνο μετά τις εκλογές, έχει ήδη ξεφουσκώσει η εικόνα της «Νέας Εποχής». Είναι ίδια σε πολλά σημεία με την «παλιά» και λειτουργεί αποκλειστικά εις βάρος των δημοτών των Ιωαννίνων.
Ζητάμε να επιστρέψουν οι δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, με την εξασφάλιση των πρωτοκόλλων και την αναζήτηση μεγαλύτερων χώρων εάν χρειαστεί, όπως για παράδειγμα η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
Να γίνουν άμεσα προσλήψεις και να στελεχωθούν οι δημοτικές υπηρεσίες.
Καμία παραχώρηση σε ιδιώτες, με προσχήματα που κατασκευάζει η δημοτική αρχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]