ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Καλλιάνος:Συνεχίζεται ο άστατος καιρός

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός και τις επόμενες ημέρες, για τις περισσότερες περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, στα Επτάνησα ο καιρός κατά διαστήματα θα είναι άστατος με εξασθενημένες τοπικές βροχές, μικρής χρονικής διάρκειας. Από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη, αλλά και στις Σποράδες, ο καιρός κατά διαστήματα θα είναι άστατος, με κύρια χαρακτηριστικά τις μπόρες, βροχές, καταιγίδες, αλλά και ενδεχομένως τοπικές χαλαζοπτώσεις.   

Σε ό,τι αφορά στις περιοχές του Αιγαίου, φαίνεται ότι θα έχουμε κάποιες βροχές σε περιοχές των Κυκλάδων και της Κρήτης, ενώ μικρές είναι οι πιθανότητες να βρέξει τοπικά στα ανατολικά – νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου.

Στην Αττική την Τετάρτη φαίνεται ότι ο καιρός κατά διαστήματα θα είναι άστατος, με τοπικές βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης, ίσως και κάποιες μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στις βόρειες και ανατολικές περιοχές του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης άστατος κατά διαστήματα, με νεφώσεις αρκετά πυκνές κατά περιόδους, αλλά και μπόρες, βροχές και κατά τόπους καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]