Απολυμάνσεις και σχολαστικοί καθαρισμοί στα Σχολεία του Δήμου για την ομαλή και ασφαλή επαναλειτουργία τους



Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων επιστημόνων και του Υπουργείου Παιδείας, ο Δήμος Ζηρού, μέσω των σχολικών Επιτροπών, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες  ώστε η επαναλειτουργία  των Σχολείων, αρχής γενομένης από τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου και στη συνέχεια στις 18 Μαΐου με εκείνα των υπόλοιπων τάξεων του Λυκείου κι αυτών του Γυμνασίου, να γίνουν  με απόλυτη ασφάλεια για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό.
Πιο συγκεκριμένα, έγιναν εκ νέου απολυμάνσεις στις σχολικές εγκαταστάσεις καθώς και σχολαστικός καθαρισμός αυτών, ενώ έχει πραγματοποιηθεί προμήθεια θερμομέτρων κατάλληλα για μετρήσεις θερμοκρασίας εξ αποστάσεως, αντισηπτικών τα οποία θα υπάρχουν από τη Δευτέρα σε όλα τα Σχολεία αλλά και μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες και γάντια) παρά το ότι η χρήση τους κρίνεται ως προαιρετική. Ακόμη έγιναν εκτεταμένοι καθαρισμοί των αύλειων χώρων από χορτάρια και φερτά υλικά.
Στις μαθήτριες και στους μαθητές ευχόμαστε καλή επιστροφή στα μαθήματα, ειδικά για εκείνους της Γ’ Λυκείου καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις και στους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των Σχολείων, καλή δύναμη.
Ο Δήμος Ζηρού με όλο τον μηχανισμό του θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των διευθυντών, στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την αρτιότερη και ασφαλέστερη επαναλειτουργία των Σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]