Στο ΠΓΝΙ νοσηλεύεται 66χρονος ασθενής με κορωνοϊό που εργάζονταν στην Αλβανία



-όλα τα δείγματα που έχουν εξετασθεί από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τις 12 Μαΐου έως και σήμερα, εξακόσια δέκα έξι (616) στο σύνολό τους, από όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου είναι αρνητικά.


Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τρίτης 19/5/2020  γνωστό επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα  Κορωνοϊού. Πρόκειται για άντρα 66 ετών, ο οποίος είναι Ελληνικής υπηκοότητας που ζει και εργάζεται στην Αλβανία. Εκεί είχε διαπιστωθεί ως θετικός στον COVID-19. και δεδομένου ότι παρουσίασε ήπια συμπτωματολογία διακομίσθηκε  με ασθενοφόρο στην Ειδική Μονάδα Λοιμωδών του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς είναι σταθερή . 

Σημειώνεται ότι όλα τα δείγματα που έχουν εξετασθεί από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τις 12 Μαΐου έως και σήμερα, εξακόσια δέκα έξι (616) στο σύνολό τους, από όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου είναι αρνητικά. Επισημαίνεται ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των δειγμάτων που λαμβάνονται την παρούσα περίοδο δεν αφορά ύποπτα κρούσματα αλλά για την αναγκαιότητα του προεγχειρητικού ελέγχου για τα τακτικά χειρουργεία που πραγματοποιούνται πλέον στα νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και ειδικές εξετάσεις ασθενών για τις οποίες απαιτείται να προηγηθεί εργαστηριακός έλεγχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]