ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ν.Κέρκυρα | Απεγκλωβίστηκε ο 47χρονος “βιαστής του Κάβου”

Αρκετές ώρες διήρκησε η μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό από χαράδρα 200 μέτρων του 47χρονου γνωστού ως  “βιαστή του Κάβου” .

Το 47χρονο ο οποίος έχει τις αισθήσεις του παραλαμβάνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο .

Θυμίζουμε ότι ο 47χρονος εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στη Νότια Κέρκυρα στο σημείο γκρεμνα Αγ. Γορδίου Παλαιοχωρίου σε χαράδρα 200 μέτρων , τραυματισμένος .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος ήταν στην παραλία στον Άη Γόρδη Νότου και κάποιοι τον αναγνώρισαν και ενημέρωσαν την αστυνομία και το λιμενικό .

Στην προσπάθεια του ο άνδρας να διαφύγει από την ΕΛΑΣ έπεσε στη χαράδρα. Στο σημείο βρέθηκαν και δυο σκάφη του λιμενικού σώματος.
 
νεώτερη ενημέρωση
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε τραυματισμένος έχοντας τις αισθήσεις του , στο νοσοκομείο του νησιού, ο 47χρονος γνωστός ως “βιαστής του Κάβου” , μετά από τον απεγκλωβισμό του από χαράδρα στην περιοχή Γκρεμνα Αγ. Γορδίου Παλαιοχωρίου .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος ήταν στην παραλία στον Άη Γόρδη Νότου και κάποιοι τον αναγνώρισαν και ενημέρωσαν την αστυνομία και το λιμενικό . Στην προσπάθεια του ο άνδρας να διαφύγει από την ΕΛΑΣ έπεσε στη χαράδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]