Υπενθύμιση-Ιωάννινα:Συνεχίζονται Οι Εγγραφές Για Το Σχολικό Έτος 2020-2021 Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020-2021 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων μέχρι το τέλος Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν την επιθυμία τους για εγγραφή τηλεφωνώντας καθημερινά από 4:30μ.μ  έως 8:30 μ.μ. στο τηλέφωνο 2651065187 ή στέλνοντας μήνυμα στο email του σχολείου mail@sde-ioann.ioa.sch.gr όπου θα γράφουν το ονοματεπώνυμό τους, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, καθώς και το τηλέφωνό τους. Το Σεπτέμβριο οι υποψήφιοι μαθητές θα ενημερωθούν από το Σχολείο για την προσκόμιση των υπόλοιπων δικαιολογητικών τους.  
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι Δημόσιο Δωρεάν Γυμνάσιο, απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών που τελείωσαν το Δημοτικό και δε φοίτησαν στο Γυμνάσιο ή φοίτησαν αλλά το εγκατέλειψαν πριν το τελειώσουν. Η διάρκεια φοίτησης είναι 18 μήνες (δύο διδακτικά έτη). Το ωράριο είναι απογευματινό (4.30μ.μ. - 8.30μ.μ.) και παρέχεται απολυτήριος τίτλος ισότιμος του Γυμνασίου. 
Το Σχολείο βρίσκεται στην οδό Κων/πόλεως 1, στο κτήριο του Μουσικού Γυμνασίου στο 2 όροφο (δίπλα από το Νεκροταφείο Αγίου Νικολάου Κοπάνων).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]