ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Του Π.Γ.Ν.Ι. Για Τις 17 Απολύσεις Στον Τομέα Καθαριότητας Στάση Εργασίας σήμερα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι., εκφράζει την απόλυτη εναντίωσή του στις απολύσεις των 17 Εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του Π.Γ.Ν.Ι. Το Προσωπικό αυτό προσφέρει με αυταπάρνηση – κάτω από δύσκολες συνθήκες και χωρίς να καρπώνεται τα εργασιακά δικαιώματα που του αντιστοιχούν – το σημαντικό έργο της Καθαριότητας στο Νοσοκομείο μας. Κάθε ένας από τους Εργαζόμενους στην Καθαριότητα είναι πολύτιμος, έχει προσφέρει σημαντικό έργο έχει στηρίξει ουσιαστικά την λειτουργία του Π.Γ.Ν.Ι. Για το λόγο αυτό ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ! Όλοι είναι απαραίτητοι στην κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών του Π.Γ.Ν.Ι. σε υπηρεσίες Καθαριότητας!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι εκφράζει.:

- Το Αίτημα για τη μόνιμη διευθέτηση του ζητήματος της Καθαριότητας με νέες θέσεις τακτικού προσωπικού στον Οργανισμό του Νοσοκομείου.

- Την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας στο Νοσοκομείο, δηλαδή την ανάθεσή τους σε Εργολάβους και Ιδιωτικά Συνεργεία.

- Την εναντίωσή του σε οποιαδήποτε απόλυση Προσωπικού του τομέα Καθαριότητας.

- Την επίσπευση τροπολογίας για παράταση των Ι.Δ.Ο.Χ. συμβάσεων του υπηρετούντος Προσωπικού στον Τομέα Καθαριότητας Π.Γ.Ν.Ι. μέχρι την 30/11/2020.

- Την υπογραφή συμβάσεων αορίστου χρόνου για όλο το προσωπικό Καθαριότητας.

- Την Αυξημένη μοριοδότηση για τους Εργαζόμενους στην Καθαριότητα, σε κάθε είδους προκήρυξη, όπως ακριβώς γίνεται με τις κατηγορίες ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ.

- Την ανάγκη για μονιμοποίηση όλων των Συμβασιούχων που υπηρετούν στο Π.Γ.Ν.Ι.

- Την ανάγκη για  επικαιροποίηση του Οργανισμού του Π.Γ.Ν.Ι.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Ι. παρακολουθεί στενά το θέμα αυτό και εκφράζει την αταλάντευτη θέση του για κάθε μορφή στήριξης του Προσωπικού που εργάζεται στην Καθαριότητα του Π.Γ.Ν.Ι.

Στο Πλαίσιο της στήριξή μας στα δίκαια αιτήματα των Εργαζομένων προκηρύσσουμε Στάση Εργασίας την Πέμπτη 28/05/2020 από τις 12:00 έως τις 13:00.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]