ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Restart στις 4 Μαΐου Πως θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα

Οι πρώτοι που θα επιστρέψουν στις δουλειές τους σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του star ,είναι οι εργαζόμενοι σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής .Την ίδια ημέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ καταργούνται τα sms για τις μετακινήσεις μας και θα επιτρέπεται η κίνηση μόνο μέσα στον ίδιο νομό .
Στην εργασία τους θα επιστρέψουν και οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα αλλά θα τηρούνται οι αποστάσεις στα γραφεία.
Επαγγελματίες που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους από τα μέσα Μαρτίου περιμένουν ως μάννα εξ ουρανού την 4η Μαίου καθώς τρέχουν οι υποχρεώσεις και τα έξοδα.
Στις 15 του Μάη σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές  θα επιστρέψει η κανονικότητα στα ΜΜΜ .
Το ίδιο διάστημα θα λειτουργήσουν και πάλι οι εκκλησίες αλλά για ατομική προσευχή .Στις 25 του Μάη θα ανοίξουν τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα και τα πολυκαταστήματα ενώ μπορούν να επισκέπτονται τα  νησιά όσοι έχουν εξοχικά και εμπορικά καταστήματα .
Στις 30    Μαΐου  θα ανοίξουν τα καταστήματα της εστίασης .
Τον Ιούνιο θα ανοίξουν τα  ξενοδοχεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη και αρχές Ιουλίου θα ανοίξουν σε ολοκληρη  τη χώρα .Τον Ιούλιο θα αρχίσουν και οι πτήσεις από το εξωτερικό αλλά θα υπάρξουν εξαιρέσεις για κάποιες χώρες.
Η κυβέρνηση για λόγους δημόσιας υγείας βάζει φρένο σε συναυλίες αλλά και σε αθλητικές εκδηλώσεις με πολύ κόσμο τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο .
Πως θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα ..Όλες οι ημερομηνίες για το restart.Η αρχή θα γίνει στις 4 Μαίου Μοντάζ Χρ.Καφίρας #starchannelnews #starchanneltv
Δημοσιεύτηκε από Tasoula Papanikolaou στις Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]