Μ.Ελισάφ:Σύσκεψη με τους Διευθυντές των υπηρεσιών

Την πρώτη σύσκεψη με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης είχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με όλους τους Διευθυντές των υπηρεσιών.
Στη σύσκεψη έγινε εκτίμηση της λειτουργίας του Δήμου μετά την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.
Παράλληλα εξετάστηκε η πορεία των δρομολογημένων έργων και παρεμβάσεων και έγινε σαφής η πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη για όλους. Ο Δήμος ωστόσο οφείλει να είναι στην υπηρεσία του πολίτη και να εργάζεται με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και την βελτίωση της καθημερινότητας.
Ειδική μνεία έκανε στις υπηρεσίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όπως είναι αυτές της καθαριότητας και του εργοταξίου. Οι εργαζόμενοι, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και ατομικής υγιεινής, εξακολουθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Η πρώτη τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές κατέδειξε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος επικοινωνίας είναι εύκολος και αποτελεσματικός και αποφασίστηκε ότι οι συναντήσεις του Δημάρχου με τους Διευθυντές στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα θα γίνονται κάθε βδομάδα και μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]