Ιωάννινα «Μένουμε σπίτι» με τη «Νόρα» και το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων!



«Μένουμε σπίτι» με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Οι ημέρες των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού βρίσκουν όλους τους πολίτες υποχρεωτικά στα σπίτια τους, με τον πολιτισμό να έχει «πρωταγωνιστικό» ρόλο στη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Στο πλαίσιο αυτό το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, τώρα που #μένουμεσπίτι, ανήρτησε στην ιστοσελίδα του, την εξαιρετική παράσταση «Νόρα» του Ίψεν, σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη, που παρουσιάστηκε στο κοινό της πόλης τον φετινό χειμώνα.
Η παράσταση είναι στη διάθεση του κοινού και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου, εύχεται σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, καλή θέαση, με την παρότρυνση… «μένουμε σπίτι». Την παράσταση μπορείτε να τη δείτε εδώ: http://dipetheioannina.eu/
Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές και ηθοποιούς της παράστασης «Νόρα» που συναίνεσαν στην ευγενική προσφορά της προβολής του έργου, στο θεατρόφιλο κοινό.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ προετοιμάζει και σύντομα θα ανακοινώσει τις επόμενες ενέργειες, με «πυλώνα» την ανάπτυξη της διαδικτυακής εκπαιδευτικής του δράσης, στη δύσκολη αυτή περίοδο, που περνά όλη η χώρα.
Η ταυτότητα της παράστασης:
Νόρα του Ερρίκου Ίψεν - Μια παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.
Μετάφραση: Γιώργος Σκεύας
Σκηνοθεσία: Μαρία Μαγκανάρη
Συνεργάτις δραματουργός: Σοφία Ευτυχιάδου
Σκηνικά-κοστούμια: Ευαγγελία Κιρκινέ
Μουσική: Τατιάνα Ζωγράφου
Φωτισμοί-βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Γοζαδίνου
Παίζουν: Βίκυ Κατσίκα (Νόρα), Γιωργής Τσαμπουράκης (Τόρβαλντ), Γιάννης Κοντός (Ρανκ), Χαρά Ζησιμάτου (Λίντε), Βαγγέλης Χατζηνικολάου (Γκρόγκσταντ), Ελένη Δημοπούλου (Άννα).
Τσέλο επί σκηνής: Ανδρομάχη Βαλαή.
Ενορχήστρωση - μεταγραφή: Θωμάς Κοντογεώργης
Στην ηχογραφημένη μουσική παίζουν: Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Πάνος Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο).
Μίξη - ηχογράφηση: Νίκος Πλατύραχος.
Χριστουγεννιάτικη μουσική: Διασκευή του Das Perlenhalsbnand Nr. 1
Cry me a river: Words and music by Arthur Hamilton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]