Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας


Στο πασχαλινό μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος αναφέρει:
«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Το φετινό Πάσχα, και ενώ ο αγώνας για να ξεπεράσουμε το Γολγοθά της πανδημίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ας ενώσουμε τις ευχές μας και ας εντείνουμε την κοινή μας προσπάθεια επιδεικνύοντας καρτερία και σύνεση προκειμένου να βγούμε νικητές.
Η εποχή που διανύουμε είναι  δύσκολη, όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις καθώς εκτός από την αγωνία για το μέλλον το δικό μας, των αγαπημένων μας προσώπων, των συμπολιτών μας, του τόπου μας έχουμε να διαχειριστούμε και συναισθήματα φόβου και μοναξιάς.
Θα αναγκαστούμε πολλοί από εμάς να περάσουμε το φετινό Πάσχα μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους. Τα χωριά μας δεν θα γεμίσουν με τους συμπατριώτες μας απόδημους που έρχονταν να περάσουν τις γιορτές στον τόπο τους μαζί με τους ηλικιωμένους συγγενείς και συγχωριανούς τους.
Όμως όλα αυτά, με τίποτε δε θα λυγίσουν την πίστη μας στο αληθινό μήνυμα που εκπέμπει διαχρονικά το Θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου, που δεν είναι άλλο από τη νίκη της ζωής απέναντι στο θάνατο.
Είμαι σίγουρος πως φέτος το Πάσχα, όσο μακριά κι αν είμαστε από τους αγαπημένους μας, οι καρδιές μας θα είναι κοντά και το Αναστάσιμο φως θα πυροδοτήσει τη φλόγα στις ψυχές όλων μας για να σταθούμε όρθιοι και σε αυτή τη δοκιμασία και με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και συνεργασίας να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. 
Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, στους απανταχού Ηπειρώτες,
Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση» .










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]