Αλλάζουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας για να κάνουν Πάσχα στο χωριό ....Πέτσας:Αν χρειαστεί θα κλείσουμε τα διόδια

Κάποιοι  δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του μήνα που διανύουμε σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι πως θα ταξιδέψουν στο χωριό για να κάνουν Πάσχα....
Όπως είπε ο γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ κάποιοι ευτυχώς λίγοι μέσω των υπολογιστών τους αλλάζουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας για να μπορέσουν να ταξιδέψουν το Πάσχα στην επαρχία!
Ο κ.Μαυροειδάκος τόνισε ότι η Αστυνομία θα είναι στα διόδια και δεν πρόκειται κανείς να πάει στην επαρχία .Έχουμε πόλεμο .
Ο   κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας σήμερα  στον ΣΚΑΙ  άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πως αν χρειαστεί η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε κλείσιμο των διοδίων ενόψει του Πάσχα και παράλληλα επιβεβαίωσε ότι εξετάζεται άμεσα ο χρονικός περιορισμός των μετακινήσεων .
Σχολιάζοντας την πατέντα  με την αλλαγή   του μόνιμου τόπου κατοικίας ο κ.Πέτσας σημείωσε:"από τη στιγμή που αποφασίστηκε ο περιορισμός δεν προβλέπεται μετακίνηση από το αστικό κέντρο στο χωριό.Ήταν άπαξ η μετακίνηση .Αν ήμουν στο χωριό και η διαμονή μου είναι στην ΑΘήνα ,είχα το δικαίωμα να φύγω άπαξ για Αθήνα ,δεν είναι δυνατόν να φεύγω κάθε Σαββατοκύριακο για το χωριό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]