Το Εργ.Κέντρο Άρτας για την πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία

Το Ε.Κ.Α. χαιρετίζει τους χιλιάδες υγειονομικούς σε όλη τη χώρα που συμμετείχαν στις δεκάδες κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία, στις δομές υγείας. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, απαίτησαν:

Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξη του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

Πλάι στους μάχιμους υγειονομικούς βρέθηκε και το Εργατικό Κέντρο της Άρτας στις 10.οο π.μ. στο νοσοκομείο της Άρτας, στηρίζοντας αγωνιστικά τα αιτήματα για την υγεία.
Έχει αξία να σημειωθεί η αξιοθρήνητη προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας που προσπαθεί να φορέσει στους υγειονομικούς φίμωτρο αντί για μάσκα, απαγορεύοντας να μιλούν για τα αιτήματα και τις άμεσες διεκδικήσεις σε συνθήκες πανδημίας. Θλιβερή εικόνα η παρουσία της αστυνομίας που προσπάθησε να διαλύσει την κινητοποίηση στον Ευαγγελισμό μπαίνοντας μέσα στο χώρο του νοσοκομείου, για να κάνει «μαθήματα» στους γιατρούς, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση σε υγειονομικούς, ασθενείς και εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]