ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ο.Ε.Β.Ε. Ιωαννίνων:Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο τέθηκαν σε αναστολή λειτουργίας τα σχολικά κυλικεία ..

Μετά από απόφαση της Κυβέρνησης  για απαγόρευση λειτουργίας των σχολικών κυλικείων με το άνοιγμα των σχολείων εύλογη είναι η αγανάκτηση των συναδέλφων όλης της χώρας, που αντιπροσωπεύουν έναν κλάδο 10.000 επιχειρήσεων κυλικείων πανελληνίως, δηλαδή 50.000 ανθρώπων,   εργοδοτών και εργαζομένων, οι οποίοι Από 10 Μάρτη μέχρι και 10 Σεπτέμβρη βρίσκονται στη δυσμενή θέση να βάλουν ουσιαστικά «λουκέτο».
Οι επιχειρήσεις μας αυτόματα καθίστανται προβληματικές, τα έξοδα τους συνεχίζουν να υπάρχουν και οι οικογένειες όλων αδυνατούν να βιοπορισθούν. 
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο τέθηκαν  σε αναστολή λειτουργίας τα σχολικά κυλικεία τα οποία τηρούν  απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, ίσως είναι και το πρώτο επάγγελμα που λειτουργεί αυστηρά με τους κανόνες και τη διαδικασία  διαχείρισης τροφίμων, πιστοποιημένη στην παροχή υπηρεσιών και σε όλα τα διατιθέμενα προϊόντα στους μαθητές.
Ένα επίσης πολύ σημαντικό θέμα είναι πως είναι δυνατό ο κλάδος μας, στον οποίο η κάθε επιχείρηση ξεχωριστά έχει υπογράψει μία σύμβαση  για εργασία 180 ημερών τελικά να φτάνει να δουλέψει 70-80 ημέρες.
Κατανοήσαμε πλήρως το κλείσιμο των επιχειρήσεών μας στην πρώτη φάση και κλείσαμε από την πρώτη μέρα κλεισίματος των σχολειών,   την 10η Μάρτη,  αλλά η χθεσινή ανακοίνωση μας βρίσκει αντίθετους.
Να σημειώσουμε ότι στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, όλοι οι συνάδελφοι  στάθηκαν με αγάπη και σεβασμό δίπλα στα παιδιά μας, υπακούοντας  σε όλους τους νόμους και κανονισμούς, προσφέροντας και λειτουργώντας με αίσθημα υψηλής ευθύνης προς τα παιδιά.
Γνωστοποιούμε  σε όλους την απόγνωση και οικονομική κατάρρευση που βιώνουν όλοι οι συνάδελφοι, οι εργαζόμενοί τους αλλά και οι οικογένειες όλων μας, το μέγεθος της οικονομικής μας καταστροφής και το αβέβαιο μέλλον του επαγγέλματός και του βιοπορισμού μας.
Παλεύουμε χρόνια τώρα να σταθούμε όρθιοι σε μια  βαριά φορολογία, στα  μεγάλα λειτουργικά μας έξοδα, στα υπέρογκα χαράτσια και βλέπουμε τους κόπους μιας ζωής να πάνε χαμένο  και  το χειρότερο είναι ο άγνωστος  χρονικός ορίζοντας αυτής της κατάστασης.
Θέλουμε να κατανοήσετε όλοι το μέγεθος της κατάστασης και να σκύψετε πάνω στα προβλήματά μας με το αίσθημα ευθύνης και κατανόησης που ξέρουμε ότι σας διακατέχει όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]